Se spune că atunci când ceva nu merge bine, parcă toate lucrurile din viață decurg contra acelui lucru. Se pare că asta se aplică și fotbalului timișorean, căci marți, microbiștii bănățeni vor trebui să aleagă între a merge la Dumbrîvița sau la Ripensia!

Deși partidele din această fază a Cupei României, turul IV național, se dispută marți, miercuri și joi, ei bine partidele Dumbrăviței și Ripensiei sunt suprapuse! Cel puțin astăzi, dacă programul nu se va schimba. Marți, de la ora 14,30, se joacă Dumbrăvița – Poli Iași, iar de la ora 16, pe Electrica se dispută Ripensia – FCU U Craiova. S-a ajuns în situația aceasta deoarece primul meci e transmis de platforma frftv, iar al doilea, de televiziuni.

Acest lucur va afecta, cu siguranță, asistențele. Mai spunem că la reluarea campionatului, la 1 octombrie, e derby-ul Dumbrăvița Ripensia. Poli va juca acasă tot cu Chiajna. Ambele vor juca de la 11, căci Politehnica, club cu mari probleme, a renunțat să mai propună adversarului să joce după-masa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ