DISTRIBUIȚI

Pandemia de coronavirus a anulat unul dintre cele mai de succes evenimente muzicale din Timișoara, festivalul JazzTm, care ar fi trebuit să aibă la început de iulie ediția a opta. Pentru octombrie, primăria anunță un eveniment JazzTm, Strada fără nume, cu două zile în care se vor îmbina spoken word-ul cu poezia și jazzul.

Spoken word este o artă performativă bazată pe cuvinte, o artă orală care se concentrează asupra esteticii, a intonării şi a inflexiunii vocii. Foarte popular la nivel mondial, include orice fel de poezie recitată cu voce tare, inclusiv hip-hop, poezie de jazz, slam, recitări poetice tradiţionale, comedie şi monologuri. Evenimentul va avea loc timp de două zile, în 10-11 octombrie. În prima zi, sunt invitați |Malaika Kegode, Toby Thompson, Soweto Kinch, Joe Armon-Jones și Tavi Scurtu, iar în a doua, Repeat Beat Poet, Chris Redmond, Teodor Pop, Ovidiu Zimcea și Szabo Csongor-Zsolt.

Accesul la eveniment va fi gratuit, în limita locurilor disponibile conform cu normele pe timp de pandemie. Rămâne de văzut care va fi situație epidemiologică în octombrie, dacă vom mai fi în stare de alertă sau, dimpotrivă, se va reintra în starea de urgență.  JazzTM prezintă Strada Fără Nume este o co-producție a Primăriei Municipiului Timișoara x PLAI.

A opta ediție a JazzTm va avea loc în 2-4 iulie 2021.

 

LĂSAȚI UN MESAJ