Poliția Locală continuă să ridice mașini parcate neregulamentar în zona centrală a Timișoarei. Din toamnă, mașinile pot fi și ridicate, în urma unui HCL aprobat.

Hotărârea de consiliu local s-a votat anterior, dar s-a putut pune în aplicare doar din toamnă, deoarece municipalitatea nu a fost capabilă să respecte prevederea legală, de a monta indicatoare pentru a informa despre faptul că vehiculele se ridică. Din septembrie până în prezent, Poliția Locală a ridicat 35 de vehicule. S-au întocmit procese-verbale însă pentru 979 de șoferi, căci, de multe ori, șoferii vin imediat când sosește echipajul și înlătură mașina parcată ielgal. Doar 330 au fos tși amendați până acum, conform Poliției Locale, iar pentru ceilalți urmează procesele-verbale pentru amenzi.

Poliția Locală spune că sunt în continaure multe mașini parcate ilegal, deși se simte o scădere ușoară. Cele mai multe probleme de acest gen apar pe străzile Sergent Constantin Mușat, Eugeniu de Savoya, Regimentul 5 Vânători, Victor Vlad Delamarina, Augustin Pacha, Emanuil Ungureanu. Amenzile sunt între 500 și 1000 de lei pentru persoanele fizic eși 1500-2000 de lei pentru clee juridice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ