DISTRIBUIȚI

A venit toamna, dar cine spune că nu putem dansa. În cadrul proictului DanceTM, în fiecare sîmbătă seara, cei care doresc să învețe să danseze o pot face în Parcul Pădurice din Zona Soarelui.

Evenimentele sunt organizate de clubul de dans Bolero, cu participarea antrenorilor, instructorilor și copiilor elgitimați. În fiecare sâmbătă seara , de la ora 19, se va dansa în parc, din 11 septembrie până în 10 octombrie. ”Am fost în parc, în una dintre ieșirile noastre în natură și am rămas plăcut impresionați de faptul că foarte mulți copii, prezenți în acel moment în parcul Pădurice, s-au alăturat momentelor noastre de mișcare în aer liber. Și așa am decis să implicăm și copiii din cartierul Soarelui în activitățile noastre”, spune președintele clubului, Brigitte Șargu, fosta campioană națională absolutăm arbitru de dans sportiv și antrenoare.

Proiectul se adresează atât adulților, cât și copiilor. O atenție deosebită se acordă micuților din medii defavorizate. Așa cum se știe, dansul sportiv este unul dintre cele mai costisitoare sporturi, iar cei care nu-și pot eprmtie vor primi : abonament și echipamente gratuite sau ore de dans private gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ