DISTRIBUIȚI

Dacă Fritz a reușit să distrugă conceptul de conferință de presă și comunicare pe teme pe care primăria nu vrea să comunice, zăpada a ajuns un adevărat subiect de breaking news pentru entitatea de pe C.D.Loga. Deși primele ninsori din această iarnă nu au fost deloc serioase și, în mare parte, zăpada s-a topit și singură, fiind în strat foarte subțire!

Primăria a ținut să transmită și azi că ieri noapte au ieșit pe traseu nu mai puțin de zece utilaje de deszăpezire. S-a acționat pe principalele intrări în oraș, poduri, pasaje și străzi principale, cu 224 de tone de material antiderapant. S-a acționat pe 2.243.676 mp.

Autoritățile atrag atenția și cetățenilor să curețe zăpada, cu toate că aceasta nu prea mai există pe niciun trotuar din oraș, topindu-se…de la sine. ”Vă reamintim că în â conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetățenii, instituţiile publice, firmele, persoanele juridice şi asociaţiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, imediat după ninsoare. Aceștia au obligația și de a curăţa rigolele din faţa caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața(țurțurii) de pe acoperişurile imobilelor, de pe burlane sau de atenţionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional”, transmit autoritățile.

Problemele pot fi sesizate la dispeceratul Bratner, la numerele: 0737/770527,  0356/401051, 0356/401052.  De asemenea, puteți sesiza probleme și către Biroul Salubrizare, din cadrul primăriei la numărul 0256/408335, la următorul link https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/ (la secțiunea „Străzi și trotuare”) sau prin aplicația de sesizări.

LĂSAȚI UN MESAJ