DISTRIBUIȚI

Indiferent de câte restricții sau câte cazuri de coronavirus sunt în România, toate partidele țin să demonstreze că asta nu poate împiedica niciun congres. La final de săptămână, Tineretul Social-Democrat a avut o conferință regională la Buziaș, despre cum să facă propagandă politică și să atragă mai mulți tineri în partid.

Au participat la eveniment tineri social-democrați din județe precum Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Alba, Gorj și Dolj. Printre invitați s-a regăsit și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, dar și Bogdan Cojocaru, președintele TSD România. S-a discutat despre creșterea numărului orelor de sport în școli, reorganizarea de competiții sportive interșcolare, investițiile în infrastructura școlară, reintroducerea și promovarea școlilor profesionale, eliminarea impozitului pe venit pentru toate persoanele sub 35 de ani, programe gratuite de consultanță pentru atragerea de fonduri europene, dar și programe d eintegrare a tinerilor pe piața muncii.

Evenimentul a fost organizat pentru ca TSD să atragă mai mulțti membri. ”TSD este cea mai puternică organizație politică de tineret din țară, iar la această conferință noi am încercat să aducem în dezbatere un proiect pentru anul electoral 2024. Dorim să începem să construim o ofertă electorală dedicată tinerilor, care să includă numeroase politici pentru familiile tinere, pentru elevi și studenți, pentru tinerii antreprenori. Ca organizație a tinerilor, avem obligația să ne folosim de toate resursele pe care le avem pentru a ajuta în continuare tinerii din România și ne preocupă foarte serios să venim cu fapte concrete în acest sens”, a spus președintele TSD Timiș, consiliera locală aproape inexistentă Andra Lăpădatu.

LĂSAȚI UN MESAJ