DISTRIBUIȚI

DSP Timiș a raportat tot 12 focare de coronavirus miercuri în Timiș. Față de ziua precedentă, s-a declarat stins cel de la Zoppas, dar a apărut ca focar nou echipa de fotbal a Ghirodei.

La Zoppas Sânnicolau Mare au apărut 86 de cazuri de infectare, iar DSP a declarat stins focarul astăzi, după mai multe săptămâni. Cazuri noi sunt și la Penitenciarul Timișoara, unde s-a ajuns la 67 de infectări la 91, adică s-au mai depistat 24 de cazuri. De asemenea, la spitalul privat Oncohelp s-a ajuns la 21 de cazuri față de 15 ieri, deci s-au mai descoperit 6 infectări. Cel mai nou focar este echipa de baschet a Ghirodei, cu 10 cazuri. Cei de la DSP iau declarat focar, fără să-i carantineze. Pe ASU Poli i-au carantinat, dar niciodată nu s-a declarat focar. Un caz nou apărut și la căminul de bătrâni din buziaș, unde sunt 6 cazuri.

Celelalte opt focare sub supraveghere sunt: Acellum Timișoara – 34 de cazuri;  Spitalul Județean Timișoara – 19 cazuri; Spitalul de Psihiatrie Jebel – 19 cazuri;  SCM Timișoara – 11 cazuri; Centrul de îngrijire pentru persoane Bacova – 9; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 7 cazuri; Universitatea de Vest Timișoara – 5 cazuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ