DISTRIBUIȚI

Pe lista deceselor din Timiș ale bolnavilor de coroanvirus s-a mai adăugat un caz. Este vorba despre o femeie în vârstă, care a decedat în cursul zilei de duminică, fiind al șaselea deces în patru zile în acest context din județ.

Anterior, joi muriseră trei pacienți din Timiș cu coronavirus, iar vineri și sâmbătă au mai decedat câte un timișean. Femeia moartă duminică avea probleme cu inima, diabet, dar și reumatism, un alt factor de risc pentru cei care iau coronavirus, deoarece arată că bolnavii aveau un sistem imunitar cu probleme. ”Deces 964. Femeie, 72 ani, județ Timiș. Dată confirmare: 02.05.2020. Dată deces: 10.05.2020. 
Comorbidități: HTA grd. III, insuficiență cardiacă NYHA II/III, stenoza artera carotida internă dreaptă, DZ tip II dezechilibrat non-insulinodependenta  poliartrită reumatoidă”, se arată în informarea Grupului de Comunicare Strategică.

Din Timiș, s-au raportat oficial 41 de decese ale bolnavilor de coronavirus, 26 de bărbați și 15 femei. Cel mai tânăr avea 45 de ani. La nivel național, s-a ajuns la 972 de morți care luaseră și noul virus.

LĂSAȚI UN MESAJ