Astăzi au avut loc mai multe percheziții în țară, sub o nouă acțiune de tip ”Ziua Z”  a DIICOT. Timișul nu a lipsit nici de data aceasta de pe această ”hartă” dezonorantă, căci mascații au mers să salte membrii unei rețele de traficanți de droguri.

În acest sens, polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate sub coordonarea DIICOT Timișoara au descins cu mandat în șapte locații din Timișoara, Jimbolia și Comloșu Mare. Dosarul este unul ce vizează infracțiunile de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Rețeaua opera din aprilie 2023, așadar, de un an, și era formată din șase persoane.

Din cele șapte locații s-au ridicat 34 doze droguri de mare risc, pregătite pentru distribuție la nivel stradal, cantitatea de aproximativ 70 grame de substanță activă pentru prepararea drogurilor, cântare de precizie, telefoane  mobile, sumele de 8000 lei și  2000 euro, precum  și alte mijloace de probă. cei șase au fost duși la audieri la DIICOT Timișoara.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Timiș. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.

LĂSAȚI UN MESAJ