DISTRIBUIȚI

La Serviciul de Înmatriculări Timiș, programul e în continuare scurt, după arestările a nouă angajați. În continuare, după ce înmatriculările provizorii au fost aduse la zi, se lucrează din urmă la solicitările pentru înmatriculările definitive.

Viner se rezolvă solicitări din 25 iunie. Cei programați seara trebuie să vină în timpul zilei. ”Programul de lucru cu publicul, al Serviciului de Înmatriculări, pentru perioada următoare, va rămâne în intervalul orar 08:00-15:30. Vineri, 02.07.2021, se vor prelua dosarele din data de 25.06.2021.  Se va păstra ora rezervării inițiale, iar pentru funcționarea în bune condiții rugăm toți solicitanții să se prezinte la ghișeu cu câteva minute înaintate de ora rezervării. Programările din intervalul orar 15:30-20:00 nu se anulează, solicitanții fiind rugați să se prezinte în intervalul orar 08:00-15:30”, anunță Prefectura Timiș.

Și pentru numerele provizorii, programul rămâne provizoriu. ”Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform programarilor la zi. Programul de eliberare al documentelor este de luni până vineri în intervalul orar 08:00-15:00”, mai informează instituția. Cei nouă angajați au fost arestați preventiv pentru că luau șapgă de la cetățeni pentru a le rezolva solicitările.

 

LĂSAȚI UN MESAJ