DISTRIBUIȚI

Un timișean a fost prins ieri că transporta zece migranți, la Cărpiniș. Pe lângă faptul că luase 200 de euro de la fiecare, i-a și înghesuit într-o mașină, pe care o conducea fără permis!

Bărbatul a fost prins ieri. ”În fapt, s-a reținut că în data de 27 iulie 2022, în jurul orelor 12:30, în scopul obținerii sumei de 200 euro, fără a deține permis de conducere, inculpatul ar fi transportat cu autoturismul, pe comunicaţia DN59A, la intrare în localitatea Cărpiniș, având ca destinație municipiul Timișoara, zece migranți care au intrat ilegal în România și care intenționau să tranziteze teritoriul statului român pentru a ajunge ulterior, ilegal, în țări din vestul Europei, punând în pericol viața, integritatea și sănătatea celor zece migranți care au fost îmbarcați înghesuiți în interiorul autovehiculului”, transmite procurării de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cetățeanul, C.I.D., a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile. El este acuzat de trafic de migranți și conducere fără permis. ”În data de 28.07.2022, inculpatul C.I.D. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile”, mai ifnroemază parchetul.

Cercetările în acest caz continua, fiind deschisă doar procedura de urmărire penală.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ