Un alt incendiu de vegetație puternic a izbucnit în seara aceasta între Ghiroda și Moșnița Veche, aproape de casele din a doua localitate. Pompierii s-au luptat astăzi cu flăcările și la vest de Timișoara, în apropiere de Stația de epurare șid e poligonul jandarmilor.

Incendiul de lângă Moșnița Veche a în apropiere de casele din cartierul Serena 3. La fața locului au mers șase autospeciale de stingere și trei autocamioane cu containere de stingere, plus echipajele. La sosirea echipajelor,, ardeau 20 de hectare de vegetație, conform ISU Timiș. La această oră, se lucrează pentru a stinge ultimul focar, cu două autospeciale de stingere. Celelalte mașini s-au retras la bază.

Mult mai multă muncă a fost la incendiul de lângă malul Begău, la sud de cartierul Ronaț și liniile ferate. Pe lângă serviciile voluntare din Săcălaz și Sânmihaiu Român, la fața locului au mai mers și voluntari de la Cărpiniș, Șag, Dudeștii Noi și Becicherecu Mic, plus de la serviciul privat de la Biarena, iar ca logistică, au mers două autocamioane cu containere de la stațiile de pompieri din Sânnicolau Mare și Deta. După zece ore, incendiul a fost lichidat.

foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ