DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara anunță înscrierile pentru Festivalul Dramaturgiei Românești, din cadrul Festivalului Euuropean al Spectacolului Timișoara. Tema ediției din acest este ”Polarizare”.

Festivalul va avea loc în perioada 28 august – 5 septembrie. Tematica a fost aleasă în conetxtul unui discurs politic și social tot mai divizat: tineri contra bătrâni, vaccinați contra ne-vaccinați, bugetari contra independenți, partizani ai unui partid contra partizani ai altui partid sau ai niciunui partid, instituții publice contra organizații private și așa mai departe. Evenimentul va fi în aer liber, pe Scena A ut Dor de lângă Sala 2, din Parcul Civic. Vor fi selectate spectacole care pot fi transpuse în aer liber, dar și adaptate contextului pandemic.

Selecția e deschisă spectacolelor românești produse în intervalul 15 mai 2020 15 mai 2021. Data-limită de înscriere e 31 mai 2021. Teatrele și companiile independente de teatru pot trimite înregistrările spectacolelor (link) la adresa e e-mail a selecționerului FDR, teatrologul Oana Borș: oana.bors@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ