DISTRIBUIȚI

Flight Festival, evenimentul care a avut succes la precedentele două ediții, încheie și în acest an vara timișorenilor iubitori de concerte în aer liber. Organizatorii au pregătit mult mai mult decât cele trei zile de festival prevăzute, iar din această seară încep și serile cu proiecții de film. de la serile de teatru nu va lipsi nici celebra actriță Maia Morgenstern. 

Deja de joi, 19 august, seara, a avut loc pregătirea de ”decolare” pentru evenimentul de la Aerodromul Cioca. În Piața Unirii din Timișoara au fost ieri seara momente artistice oferite de cei de la Flight Orchestra și Imani Music. Au fost și o serie de activități pentru oamenii din piață, dar și un cocktail party în club D’arc. Până la la data de 1 septembrie, organizatorii au mai pregătit 13 zile pline de evenimente dedicate muzicii,dar și filmului, teatrului și tehnologiei, conform profilului festivalului. În total, vor fi evenimente în zece locații. Din 20 până în 22 august inclusiv vor fi proiecții de filme în aer liber, în trei locații diferite: D’arc pe Mal, complex Flonta din Giroc și Iulius Gardens. Urmează evenimentele dedicate tehnologiei, în perioada 23-25 august la Iulius Town Congress Hall, iar apoi, vor fi și evenimente la aerodrom, în 27-29, perioada efectivă a festivalului. antreprenori și intraprenori, pionieri tehnologici, experți, futurologi vor dezbate, cu ocazia aceasta, cu membrii comunități despre inovare.

Apoi, între 26 august și 1 septembrie vor fi șase seri de teatru în aer liber, în cadrul Sunlight Theatre, în locații idilice din oraș. Vor participa: Maia Morgenstern, Marian Râlea, Dana Rogoz, Claudiu Istodor, Rodica Mandache, Florentina Țilea, Ionuț Vișan, Elvira Deatcu, Ioana Bugarin, Ruxandra Maniu sunt câteva dintre numele sonore ale teatrului românesc care vor urca pe scena Sunlight. De asemenea, participă cu spectacole Teatrul Odeon, Teatrul Evreiesc de Stat din București, Teatrul German de Stat din Timișoara, Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara, companiile independente Grivița 53 și UNTEATRU, precum și facultățile de teatru din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Sibiu și București.

La Aerodromul Cioca, 40 de artiști vor cânta pe cele patru scene amenajate. Cap de afiș e artistul belgian Lost Frequencies. Vor mai cânta pe scena comercială Stefan Biniak, Vito Mendez, Delia, Vunk, Vanotek & Muse Quartet, Jean Gavril, Mark Stam, DJ Dark, Mr.Pit, Angelos, Raw Main, dar și mulți alți artiști celebri de pe scenele din Paris, Londra, Dubai, Mykonos sau Ibiza. Pentru iubitorii muzicii alternativă, vor cânta Subcarpați, Golan, Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Moonlight Breakfast, Cred ca sunt Extraterestru & Yardie Flo, Om la Lună și Melting Dice.

De asemenea, există și scenele secundare Scena Retro, Imani World și scena Take Off. Organizatorii Flight Festival se laudă că în acest an nu și-au anulat sau amânat evenimentul. Festivalul Neversea din acest an s-a anulat din cauza pandemiei, iar Electric Castle, Untold și chiar Arad Open Air Festival au fost mutate pe final de vară, pentru a putea avea cât mai mulți participanți. Flight Festival a avut loc și anul trecut, când evenimentele denumite mai sus s-au anulat.

Biletele pentru festival se pot cumpra din rețeaua enterix și iabilet.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ