DISTRIBUIȚI

S-a făcut azi un pas mic pentru a începe demolarea Stadionului ”Dan Păltinișanu”. Consiliul Județean Timiș a scos la licitația achiziția serviciilor de proiectare pentru viitoarea dmeolare propriu-zisă.

Instituția care este proprietara stadionului a anunțat că a scos astăzi la licitație pe SEAP achiziționarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru demolarea ”Marelui Oval”. Este nevoie d eun astfel de proiect și la o operațiune de demolare. Ofertele se pot depune până la data de 6 iulie. Criteriul de atribuire va fi cel mai mic preț. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare și asigurare a asistenței tehnice este de 543.000 de lei, cu tot cu TVA.  Documentația trebuie realizată în termen de 95 de zile de la ordinul de începere a lucrărilor.

Altfel, va fi un contract cu o clauză suspensivă, pentru că nu se știe când firma ce va câștiga licitația se va putea apuca de treabă. Este neovie de două hotărâri de Guvern. Una de aprobare a studiului de fezabilitate pentru noul stadiu, studiu încă nefinalizat. De asemenea, e nevoie de o altă hotărâre pentru demolarea staidonului și construirea unui nou pe aceeași locație.

 

Așadar, practic, mai devreme de finalul anului, și asta în cel mai optimist scenariu, nu vor intra buldozerele la stadion.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ