DISTRIBUIȚI

De câteva săptămâni, la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” din Timișoara s-a deschis un centru de avccinare, cu intenția de a asigura vaccinarea 24 de ore din 24. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, dar va devenit realitate săptămâna aceasta.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au anunțat că din această noapte se pot face programări pe platforma de vaccinare, pentru orele de după apusul soarelui. Cel mai probabil, acest lucru ar trebui să ducă la creștere numărului de doze amdinistrate zilnic în județ. În zilele lucrătoare, în acest moment se ajunsese la peste 4200 de inoculări zilnice. De asemenea, noaptea se poate circula la centrele de vaccinare cu declarație pe propria răspundere, întrucât vorbim despre deplasarea pentru motive medicale.

La Spitalul Judetean se administrează serul produs de Pfizer, cu tehnologia ARN Mesager și rapel la 21 de zile. De asemenea, de vineri până duminică inclusiv, de va vaccina non-stop, de data aceasta fără programare, tot cu Pfizer, la Centrul Regional de afaceri Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ