A venit toamna, dar nu este un motiv să nu avem ieșiri în oraș, la evenimente artistice. Duminică seara, la Centrul De Cultură și artă al Județului Timiș va avea loc un nou „Concert de basm”, susținut de Daniel Dorobanțu.

Cocnertele lui Daniel Dorobanțu sunt renumite pentru faptul că sunt o îmbinare între muzica electronică ambiantală și muzica clasică modernă. De asemenea, evenimentele sunt și un spectacol vizual, cu elemente arhaice, primordiale, de mitologie și folclor românesc cu cele mai recente tehnici de producție audio-vizuală. La concertul de duminică, artistul care a adunat 14 albume de studio de la debutul său din 1995 are doi invitați. Maria Hojda, cunoscută de la ”Vocea României”, dar și Mircea Ardeleanu jr, cunoscut pentru colaborările cu subcarpați și Gheorghe Zamfir, ăl va acompania pe Dorobanțu la țambal și contrabas.

De asemenea, va participa la concert și inginerul vizual Eugen Neacșu, dar și inginerul de sunet Attila Lukinich.Concertul va avea loc duminică, ora 20, la Casa Artelor. Intrarea este liberă. Pentru Daniel Dorobanți, va fi al 15-lea ”Concert de Basm”, o serie inițiată în 2014. Cocnertul „Un basm fără cuvinte” face parte din seria „Explorări contemporane ale tradiției”.

LĂSAȚI UN MESAJ