Aquatim continuă lucrările la proiectul pe fonduri europene de înlocuire a conductelor. Din acest motiv, apa se oprește azi în sudul Timișoarei, iar compania primăriei de apă-canal a anunțat situația chiar la sistarea furnizării.

Se face o conectare de conducte la intersecția străzii Mureș cu Calea Martirilor. Din acest motiv, pentru foarte multe ore, de la 8-19, apa se oprește pe străzile Mureș – între Azuga și Jose Silva -, Ion Monoran, Jose Silva, Calea Martirilor – între Martir Dumitru Jugănaru și Gavril Musicescu – și în zona Braytim. În mod normal, la întreruperile programate din timp, sfatul era să vă stoacți apaă, dar acum nu mai avem cum.

Reamintim că de când au început proiectele pe fonduri europene, cei de la Aquatim au ”gherlit-o” de nenumărate ori. Vara trecută, nu au fost în stare să anunțe nici pe STPT că sparg la stația de firobuze de la Spitalul Militar, iar lumea s-a trezit brusc că nu mai puteau coborî acolo sau că așteptau degeaba, deoarece troleibuzele nu opreau. Altfel, Aquatim are un hiper-birou de comunicare și este, în general, renumită ca o companie plină de sinecuri confortabile.

Nu mai discutăm cum au lăsat multe străzi după lucrări, căci în acest sens, mai ales din cauza lor, munciiaplitatea a creat un regulament pentru ca firmele ce fac lucrări să nu mai peticească străzile pe care le sparg toată ziua pentru a-și remedia avariile.

LĂSAȚI UN MESAJ