DISTRIBUIȚI

”Leii” din Banat de la SCM Timișoara au pierdut ultimul meci din sezonul regulat la scorul de 67-66 cu U BT Cluj Napoca. Jucat la turneul de la Oradea, meciul a fost desoebit de echilibrat în mare parte, iar bănățenii au fost aproape chiar de un succes, venit probabil și re o relaxare a echipei ardelene.

Clujul a intrat bine în meci și s-a impus destul de detașat la conducere în primul sfert, câștigat de ardeleni cu 23-15. După 14 minute de joc însă, Timișoara s-a apropiat la 24-26, după un coș marcat de Pesakovic. După 33-32 pentru Cluj la pauză, echilibrul a continuat și în a doua parte a meciului. Brown a adus prima dată Timișoara la conducere, cu 39-37 la scurt timp după reluarea jocului. Cele două echipe au mers aproape cap la cap, iar Timișoara a terminat sfertul trei cu avantajul de 55-53.

Cu mai puțin de trei minute până la final, Timișoara a condus cu 66-64. Clujenii au mai redus diferența cu o singură liberă marcată. A fost un final disputat, cu time-out, iar cu 4 secunde înainte de final, Stipanovic a marcat coșul victoriei. Brown a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 23 de Lazar, cu 12, Komatina, cu 7, Pesakovic și Gajic, fiecare cu 6, Mijajlovic, cu 5, Mirkovic și Olah, cu câte 3 puncte și Șchipor, cu 1 punct. Stipanovic a fost cel mai bun marcator, cu 27 de puncte.

În campionat mai sunt de jucat trei restanțe. În funcție de acestea, adversara Timișoara din play-off va fi Oradea sau Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ