Aquatim va opri furnizarea apei miercuri, 17 aprilie, în mai multe localități. Motivele țin de lucrări edilitare, dar și de spălarea rețelei de distribuție.

În Timișoara, se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzilor Calea Sever Bocu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, dar și la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, în cadrul proeictului pe fonduri europene. Între orele 9-19, apa va avea o presiune scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.

Tot miercuri, pentru conectări de conducte pe strada IV, se oprește apa la Săcălaz, între orele 9-15. La Petrovaselo se va spăla rezervorul de înmagazinare, și apa va fi oprită între orele 9-17. De asemenea, pentru spălarea rețelei, apa va fi oprită mâine între orele 9-15 la Dragșina, și va avea presiune scăzută la Chevereșu Mare, Ficătar și Lugojel.

La reluarea alimentării, apa poate fi tulbure. Așteptați limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice și stocați-vă necesarul de apă rece pentru orele de întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ