Bănățeanul Ion Marin Almăjan participă marți o nouă lansare de carte la Timișoara. Titlul lucrării este ”Ion Marin Almăjan și marea lui dragoste-Banatul: O viață de om și scriitor”, scrisă de Marinel Panțiru. 

Cartea va fi lansată joi, de la ora 17, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. Cei rpezenți vor avea ocazia să discute direct cu autorul. Așa cum i-o spune și numele de familia, Ion Marin Almăjan este născut în Țara Almăjului, la Dâlboșet, comuna Bozovici. Este antologator, autor, eseist, director de editură, jurnalist, monograf, om de cultură, pamfletar, poet, prozator, publicist și scriitor român, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

foto: orizonturiculturale.ro

2 COMENTARII

  1. Autorul cartii nu este Ion Marin Almăjan ci Marinela Panțiru,un talentat publicist care nu a uitat de valorile banațene, iar carte sa -Ion Marin Almăjan și marea lui dragoste,Banatul-este bibliografia pe care o face scriitoarea marelui om ,Ion Marin Almăjan .Știrea este falsă iar dumneaei vă poate da in judecată.Chiar titlul cărții ar fi fost ridicol daca autorul cărții ar fi fost dumnealui.Ion Marin Almajan este de o modestie rară si niciodată nu și-ar fi pus un astfel de titlu despre sine.

  2. Înainte să lăsați 100 de comentarii, că nu aveți răbdare să le publicăm, și să amenințați, ați putea să verificați dacă nu cumva la presă a ajuns o informare greșită, ceea ce s-a și întâmplat. Nicio problemă, altădată vom ignora orice despre numiții, ca să nu mai primim amenințări.

LĂSAȚI UN MESAJ