Din 20 aprilie au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ al MAI, iar pe plan local, se trimit mailuri la structurile județene. Unele instituții au anunțat asta firesc, din 20 aprilie, altele, cu întârziere, arătând ce respect au pentru cetățeni.

Pompierii au anunțat de joi, 20 aprilie, startul înscrierilor la ISU Timiș. La fel a procedat și Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș. Astăzi a reușit să anunțe și cei de la Gruparea mobilă de Jandarmi Timișoara, adică la mai bine de patru zile după startul înscrierilor pe mail, care se termină la data de 5 mai. Se acceptă âsncrieri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani  sau la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni. Adresa este grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, iar detalii găsiți aici.

IPJ Timiș a anunțat din weekend, deoarece în mai multe județe, poliția a găsit că e ”sciliptiro” faptul că înscrieirile se pot face și în weekend, deși este vorba de înscrieri pe mail, iar acest mod de gândire nu poate să nu ne facă să ne gândim la polițisutl Garcea. Până la 5 mai se pot face înscrieri fie pentru Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”  Câmpina, fie pentru Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca, nefiind permisă înscrierea pentru ambele. Adresa pentru înscrieri e resurseumane@tm.politiaromana.ro, iar detaliile sunt aici.

Din 19 mai, tot la IPJ Timiș începe recrutarea pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior ale MApN și SRI, dar și la postlicealele MApN, pe locurile pentru MAI.

.

LĂSAȚI UN MESAJ