USRPLUS demonstrează din nou că este un partid plin de minciună, ipocrizie și dublu standard. Deși colegii săi au stopat proiecte de infrastructură sportivă în Timișoara, Vlad Șendroiu emite mesaje infantile despre lipsa unui stadion.

De altfel, Șendroiu și pare un copil rătăcit în lumea adulților. IT-ist de profesie, a ajuns la 24 de ani consilier județean, fără a avea o minimă experiență administrativă. Mai nou, probabil pentru că vârsta îl face docil, Șendroiu a fost promovat lider de grup al aleșilor județeni USRPLUS, în locul lui Raul Olajos, care l-a criticat pe Fritz. Șendroiu are o ieșire în această notă infantilă. ”Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?!?! Astăzi se împlinește un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. A fost un an de promisiuni goale, fără rezultate, un an în care prețurile au explodat, mai ales pe partea de energie, un an în care coaliția de guvernare a părut mai degrabă preocupată de împărțirea de sinecuri, decât de guvernare. Mesajul din imagine este al unui cetățean al Timișoarei, sătul de promisiuni, trimis astăzi către liderii coaliției sărăciei PSD-PNL”, spune Șendroiu, probabil vorbind despre un mesaj afișat chiar de un userist.

Șendroiu vorbește despre faptul că stadionul de mare capacitate e promis de peste un deceniu, dar ”uită” să spună că Fritz a blocat un an de zile proiectul pentru stadionul-lego și a oprit proiectele pentru baza sportivă din Lipovei, Șagului și Ciarda Roșie, unde urma să se facă un stadion modern pentru rugby. Convenabil, cu dublul standard tipic userist, Șendroiu nu vede gunoiul din propria ogradă, unde noul director STPT persecută echipele de pe Electrica . ”În 2012 a fost lansată prima promisiune pentru un stadion nou în Timișoara. Din acel moment, în fiecare an ce a urmat, politicieni sau reprezentanți ai guvernului au transmis asigurări că stadionul se va face. La aproape 11 ani distanță, am ajuns să ne punem întrebarea dacă situația în care ne aflăm este rea-voință sau incompetență. De luni întregi, proiectul stadionului stagnează în sertarele de la Ministerul Dezvoltării. Timișoara merită un stadion de standarde europene!”, mai spune (prea) tânărul Șendroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ