DISTRIBUIȚI

Aquatim continuă lucrările importante de infrastructură, dar și spălarea rețelelor de distribuție. Joi, 27 mai, se va lua apa în zona Soarelui din Timișoara și în comuna Moșnița Nouă, iar în satul Pădureni și comuna Pădureni, presiunea va fi scăzută. 

Mâine Aquatim va face legatura dintre conductelor de la intersecția bulevardelor Liviu Rebreanu cu Sudului. Din acest motiv, între orele 9-15, se întrerupe furnizarea apei pe Liviu Rebreanu, între străzile Arieș și Orion. Asta include și bazele Proiectantul, ISIM, No Name, Lemon și ELBA, unde există ștranduri. Tot mâine, Aquatim va repoziționa conductele DN 315mm și DN 160mm, în contextul lărgirii la 4 benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă și Moșnița Veche.

Tot în cursul zilei de joi, Aqautim va continua spălarea rețeleor de distribuție. Mâine, în intervalul orar 8-15, apa va avea presiune scăzută în satul pădureni din comuna Victor Vlad Delamarina. De asemenea, dn același motiv, apa va fi oprită în comuna Pădureni, în intervalul 9-15.

La reluarea alimentării normale, apa poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice, dar și să-și stocheze o cantitate suficientă pentru necsitățile menajere

LĂSAȚI UN MESAJ