DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță joi întrerupere furnizării apei în Timișoara, dar și în sate din județ. La Timișoara, se fac lucrări în Parcul Civic, și vor fi afectați cei din jur. În județ continuă spălarea rețelor de distribuție.

În Parcul Civis, între orele 9-17 se fac lucrări la noua conductă PEHD 355mm din Parcul Civic, lucrare ce face parte din Proiectul Primăriei Timișoara de modernizare a parcurilor. Vor rămâne fără apă consumatorii din piețele Iancu Huniade și Mareșal Ferdinand Foch, de pe bulevardul Ion C. Brătianu și străzile Carol Telbisz, Episcop Augustin Pacha, Proclamația de la Timișoara, Bolyai János, General Praporgescu, precum și Hotelul Continental, Bega Shopping Center, Colegiul Tehnic ”Ion I. C. Brătianu”, Facultatea de Chimie și Ingineria Mediului și Sala 2 a Teatrului Național.

De asemenea, joi se va întrerupe furnziarea apei la Bethausen, Leucușești, Cutina și Cladov, pentru că între orele 8-16 se vor spăla rețeaua de distribuție și se va dezinfecta rezervorul. Tot mâine, între orele 8-14, la Chevereșu Mare se va splăa rețeaua de distribuție. Presiune la apă va fi scăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ