DISTRIBUIȚI

Organizatorii Festivalului Codru au anunțat artiștii care vor cânta la ediția din acest an a evenimentului organizat la Pădurea Bistra. Vor cânta mulți artiști renumiți, printre care Kadebostany, El Negro sau Alexandra Ușurelu.

Ediția din acest va ține patru zile, în perioada 25-28 august. Iată artiștii deja confirmați: Hooverphonic, Nneka, Kadebostany, Deliric X Silent Strike cu CTC & Muse Quartet, Macanache, Surorile Osoianu & Lupii lui Calancea, Implant pentru Refuz, Om la lună, Robin and the Backstabbers, Alexandrina, Alexandra Ușurelu, El Negro, Via Dacă, Jurjak, Melting Dice, DJ Shiver, Gojira & Planet H feat. Psihotrop, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian și Pragu’ de Sus.

Scenele vor fi amenajate la marginea Pădurii Bistra, situată între comunele Ghiroda și Moșnița Noua, atât la marginea codrului, dar și în luminișuri. Pe lângă muzică bună și relaxare la liziera pădurii, cei ce vor veni la festival vor avea parte și de experiențe culinare inedite. Pentru copii va exista o zonă special amenajată, cu activități educative, dar și de aventură.

Organizatorii evenimentului au plantat primvara aceasta 2000 de puieți de copiac la marginea Pădurii Bistra, arie protejată de interes național, deoarece în zonă cresc specii rpețioase de arbori. O asemenea acțiune de plantare de puieți a mai avut loc în 2019, iar, în total, la cele două plantări, s-au sădit 8000 de arbori, de către 2000 de voluntari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ