Joi, 9 februarie, adică mâine, Filarmonica Banatul organizează un eveniment interesant, ”Laboratorul de idei și sunete”. Abia astăzi, instituția de cultură a trimis o informare detaliată de promovare a evenimentului.

Prima parte a evenimentului este reprezentată de o întâlnire cu dirijorul Gabriel Bebeșelea, rezident al Filarmonicii în acest an, în care suntem capitala culturală europeană. Întâlnirea începe la ora 17,30. Participanții vor afla despre conceptul concertului ce va începe la ora 19, despre lucrări și autorii compzițiilor interpretate. Publicul va putea discuta și cu violocenlistul Andrei Ioniță, iar directorul Operei Naționale Române din Timișoara, Cristian Rudi, va modera discuția. De asemenea, va fi prezent și Gabriel Păun, activit de mediu de la Agent Green.

În cadrul concertului se vor interpreta ”Simfonia concertantă op. 8” a lui George Enescu, dar și ”Dansuri din Transilvania” a lui Bela Bartok, dar și ”Poema română” a lui George Enescu, alături de corul ”Ion Românu”, al Filarmonicii.  Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara, de la casierie și de pe myticket.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ