DISTRIBUIȚI

Sala de sport Smarfit 1 de pe Bulevardul Cetății continuă să funcționeze, deși nu are toate actele cerute de lege. Mai precis, locația nu are acord de funcționare dat de primărie, deși au mutat activitatea pe altă firmă, pentru a „compensa” lipsa autorizației ISU.

Luni, polițiști locali de la Serviciul de Inspecție Comercială au descins din nou la Smartit1. ”În urma controlului, polițiștii locali au mai aplicat două sancțiuni contravenționale pentru  neafișarea acordului de funcționare și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli. Reamintim că sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetățeni că funcționează în continuare, desi acest lucru este interzis, că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate. În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei”, transmit cei de la Direcția Poliției Locale.

Reprezentanții Poliției Locale spun că verificările vor continua până când sala de sport va intra în legalitate. Așadar, este foarte posibil ca societatea să fie amendată din nou. De asemenea, și alte instituții au fost în controale la fața locului și urmează să facă publice rezultatul controalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ