SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara va începe meciurile oficiale din nou sezon, cu turneul de deschidere al Cupei Alpe Adria. La debut de sezon, va fi un turneu în Croația, cu participarea a trei dintre cele patru echipe din grupă.

Partidele vor fi găzduite de Zabok, în Croația, iar la turneu mai vin Timișoara și formația slovenă Rogaska. ”Mergem în Croația cu speranța de a juca un baschet bun, de a nu repeta greșelile făcut în ultimele circa 15 minute ale finalei de la Cupa Timișoara UVT și de a reuși cel puțin o victorie. Suntem pregătiți pentru competiție, dar nu știm ce găsim acolo. Am făcut un scouting în privința lotului adversarelor, însă nu găsim video cu aceste echipe, pentru că au jucat doar pe plan local și este greu să ajungem la aceste filmări”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Joi, Timișoara va juca cu KK Zabok, iar vineri, cu KK Rogaska. Ambele partide încep la roa 20 a României. Nikola Gajic e căpitan în acest sezon. ”Suntem încântați să jucăm în Alpe Adria Cup. Clubul debutează în competiție, iar scopul nostru este să reprezentăm Timișoara în cel mai bun mod posibil. Este greu să vorbești despre obiective sportive, când nu cunoști prea multe despre adversare, însă vom încerca să mergem cât mai departe în competiții”, a punctat Gajic.

Ulterior, meciurile din faza grupelor se vor juca ca etape clasice. Iată programul:

12 octombrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Spisski Rytieri (Slovacia)

23 noiembrie: Spisski Rytieri – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

30 noiembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Zabok

14 decembrie: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – KK Rogaska

Timișaora e prima formație românească ce joacă în Cupa Alpe Adria, una dedicată țărilor din centrul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ