DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara s-a impus cu 85-68 în meciul cu CSA Steaua București, penultimul al sezonului regulat, jucat în cadrul turneului de la Oradea. Cu acest succes, elevii lui Dragan Petricevic și-au securizat poziția 7 pentru accederea în play-off.

Timișorenii nu au dominat meciul chiar din debutul său. Steaua s-a instalat la conducere după primele minute și a rueșit să-și adjudece primul sfert cu 22-17. ”Militarii” au venit la acest turneu fără pivoții Vranjes sau O’Brien, iar asta s-a simțit pe parcursul jocului. După 16 minute de joc, Brown a readus Timișoara în avantaj cu 31-30, iar de aici bănățenii nu au mai cedat conducere. Au avut 39-32 la pauză, iar avansul a crescut ușterior. După trei sferturi, Timișoara a vut 57-43, iar ultimul sfert nu a mai adus vreo răsturnare de scor.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Mirkovic, cu 16 puncte, urmat de Brown, cu 14, Komatina, cu 12, Dragoste și Mijajlovic, cu câte 8, Gajic și Lazar, cu 7 puncte fiecare, Mocrițchi și Olah, cu câte 3 puncte fiecare și Banciu, cu 2 puncte. Nicoară și Creek au fost cei mai buni marcatori ai telei, cu 17 și, respectiv, 14 puncte. SCM Timișoara joacă mâine tot de la 16,45, tot la Oradea, cu Clujul.

LĂSAȚI UN MESAJ