SCM Ohma Mozzart Bet s-a impus cu 80-72 în meciul cu CSM Târgu Jiu, jucat în turneul din debutul Cupei României, organizat la Mediaș. Per ansamblu, bănățenii au dominat meciul.

Jocul a avut însă și momente de echilibru, mai ales în prima repriză. După primele zece minute, alb-vioeleții au avut avantaj minim, de 17-18. Ambele echipe au condus alternativ în sfertul al doilea, dar în ultimele minute înaintea trecerii pe la vestiare, eleivi lui Dragan Petricevic s-au desprins la 44-36. Oltenii au încercat să reducă din diferență și au reușit în sfertul al treilea, încheiat cu 60-55 în favorea gorjenilor. Timișoara a reușit însă să păstreze ecartul în ultimele zece minute și să-și asigure victoria.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Nikola Gajic, cu 29 de puncte, urmat de Mirkovic, cu 16 puncte, Kesar, cu 12 puncte, Lazar, cu 10 puncte, Petrescu, cu 8, Djokovic, cu 3 puncte, McClellan, cu 2 puncte. Shamiel Stevenson a dat cele mai multe puncte ale gorjenilor, 27.

Astăzi, de la ora 19, Timișoara joacă cu CSU Sibiu, organizatoarea turneului. Partidele s eejoacă la Mediaș, deoarece sala din orașul de pe Cibin e ocupată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ