Altădată mare speranță a fotbalului timișorean, Cristian Bărbuț a ajuns să joace în Liga 3, după ce până acum nu a avut club. El a semnat cu Poli Timișoara, după o perioadă în care a fost fără angajament.

Bărbuț juca acum un deceniu, în 2014, în Liga I, la ACS Poli, club care l-a lansat în fotbalul mare, după ce și el fusese împrumutat de la vechea Poli la AC Recaș, club mutat ulterior la Timișoara. Deși s-a vorbit de transferul lui la nume mari din campionat de atunci, nu a ajuns chiar în top, dar a jucat la cluburi importante: CSU Craiova, Sepsi și Hermannstadt.

Sibienii lau pus însă pe liber iarna aceasta, după ce nu a jucat foarte mult. Din informațiile noastre, Bărbuț a primit oferte din Liga 2, dar a spus că nu dorește să joace în acest eșalon. Din Liga 1 nu a s-a prefigurat nimic, în ciuda speranțelor mijlocașului dreapta, care a rămas liber și mult după închiderea perioadei de transfer. Desigur, putea semna oricând, fiind fără angajament.

Acum, Bărbuț a semnat cu SSU Poli Timișoara, cu care s-a pregătit în perioada aceasta. Echipa joacă mâine la Oradea. Rămâne de văzut cât va sta Bărbuț la club, în funcție și de eșalonul în care se va juca din vară, însă nu putem să nu remarcăm că a ajuns în Liga 3 la o vârstă foarte propice pentru performanță: 28 de ani.

foto: romaniansoccer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ