DISTRIBUIȚI

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, vine sâmbătă în vizită la Timișoara, după care va merge duminică la Arad, unde va fi rpezent la finala Cupei României de fotbal feminin. Vizita are loc în contextul alegerilor din PNL, unde Orban se luptă pentur șefie cu premierul Florin Cîțu. Deocamdată, Alin Nica nu spune cu cine va vota organizația din Timiș. 

Orban va avea sâmbătă o întâlnire cu prefectul, președintele consiliul județena și primarul Timișoarei, va susține o conferință de presă, iar apoi participa la Biroul Politic Județean, după care va merge la Voiteg. Nica spune că organizația timișeană vrea să analizeze bine votul. ”Nu ne-am hotărât. Analizăm toate oportunitățile, poate se mai lansează și alți candidați. I-am invitat pe ambii. Mâine vine Ludovic Orban, în 10 vine și Florin Cîțu. Vom avea discuții administrativ epentur promovarea obiectivlor Timișoarei și Timișul, dar și disucții politice cu organizația, cu biroul politic jduețean, cu primarii, consilierii județeni. Îi lăsăm pe cie doi candidați să-și prezinte programul lor”, a declarat Nica.

Nica nu exclude săs e mai înscrie și alți candidați în cursa pentru alegerile din toamnă de la nivel național din PNL. Întrebat despre Rareș Bogdan, liderul PNL Timiș spune că ar fi un lider foarte bun. ”Se mai pot înscrie candidați în cursă. De aceea, nu aleg să ne pronunțăm din prima. Vrem să vedem dacă ne place ce vedem și să luăm decizia corectă. Mi se pare că avem foarte mulți candidațic u potențial. Rareș Bogdan e unul dintre aceștia”, a spus Nica. Spre deosebire de Timiș, la Arad, unde Orban va avea o întâlnire cu cei din partid, direcția e una mult mai clară pro actualul președinte al liberalilor.

Până la alegerile naționale, vor fi alegeri în PNL Timișoara, pentru conducerea organizației municipale Timișoara și a celei județene. Nica le vrea cât mai repede finalizate. ”Vrem să terminăm cât mai repede alegerile, până la mjlocul lunii iunie. Ne dorim să dăm șansa tutuor membrilor. Dacă ne-am prelungi peste perioada concediilor, nu am avea o legitimitate așa mare”, a mai spus Nica.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ