DISTRIBUIȚI

Penultima etapă din play-off programează un meci important pentru promovarea directă, dar și accederea la baraj. ASU Poli primește vizita celor de la CS Mioveni, formație ce mai poate visa la promovarea directă. Bănățenii mai visează și ei la un loc de baraj și au și revanșa de luat, după acel 4-0 din tur.

Dan Alexa spune că echipa sa trebuie să joace din nou dezinvolt. ”Avem doar varianta victoriei. Întâlnim singura echipă care ne-a surclasat în acest play-off. O echipă care ne-a fost superioară în meciul tur. Antrenată de un antrenor pe care îl apreciez foarte mult, Pelici. O echipă care are șanse încă la loc promovabil. Suntem obligați să câștigăm. Îmi doresc să păstrăm evoluțile bune din ultimele trei jocuri. Pentru că am avut evoluții bune chiar și împotriva Rapidului. Sper ca jucătorii mei să nu aibă presiune, să joace dezinvolt și să aibă încredere că dacă vom obține cele 3 puncte avem încă șanse la baraj”, a declarat Alexa.

Bocșan va fi suspendat la acest meci, astfel că Alexa îl poate fie reprofila pe Coadă, fie titulariza pe Mera. Vor lipsi și accidentații Cioinac și Hindrich. Alexa știe că va fi rgeu să-l bată pe Pelici. ”Foarte greu, pentru că este un antrenor care studiază foarte bine adversarul. Îți dă foarte puține șanse. Este un antrenor care e foarte preocupat de fotbal iar rezultatele Mioveniului nu sunt întâmplătoare”, a punctat Alexa.

Partida de luni începe la 18,30 și va fi televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ