La Casa de Cultură a Municipiului Timișoara e programat un spectacol emblematic pentru literatura românească, în zilele de luni și miercuri. Este vorba de „Harap-Alb”.

Desigur, se pornește de la povestea lui Ion Creangă. Organizatorii spun că spectacolul e menit să-i apropieeep cei mici de următoarele valori românești: tradiția, folclorul autentic, dar și așezarea noastră sufletească, umorul, bunacuviință. Însă și adulții sunt bineveniți. Toma Hogea e regizorul, Alina Pușcașu a semnat scenografia, Cári Tibor s-a ocupat de muzică, iar Răzvan Rotaru a făcut coregrafia.

În spectacol joacă actorii: Ionuț Pîrvulescu, Adrian Jivan, Claudiu Dogaru, Lucian Matei, Bogdan Spiridon, Cătălin Ursu, Patricia Gavril, Raul Bastean, Alina Chelba-Spiridon, Mădălina Ghițescu-Petre, Raul Lăzărescu, Raluca Grumăzescu, Olivera Iovanovici.

Spectacolul e luni, 22 aprilie, și miercuri, 24, de la ora 12, la instituția de pe strada Miron Costin, mai precis, la Sala Lira. Se intră cu bilet, iar prețul e de 20 de lei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ