DISTRIBUIȚI

În primul sfârșit de săptămână din luna septembrie, la Aerodromul Cioca va avea loc festivalul Timeless4All, prima ediție. Evenimentul a fost gândit de o grup de oameni în care se regăsește și renumitul magician Lorenzo Cristian, cel care a dezvăluit că visul său este să creeze un parc de tip Disneyland la Timișoara, iar aceasta este primul pas.

Va fi, la fel ca celebrele parcuri de la Paris sau Miami, de tip Fantasy Land. Primul pas este Timeless4All Festival, gândit ca un mare picnic pentru toată familia. Nu vor lipsi show-urile de magie, concertele, roboții Transformers sau păușile gigantice.  ”Visul meu este să creez un Fantasy Land, iar Timișoara merită un astfel de loc despre care să știe nu doar o Europa, ci o lume întreagă. Va fi o muncă titanică, dar nu imposibilă. Construiesc pas cu pas. Până acum a trebuit să arăt cine sunt și ce pot face. Sunt mulți ani în spate în care a trebuit să-mi clădesc credibilitatea și zic eu că este momentul să trec la o nouă etapă”, a declarat  Lorenzo Cristian.

Timișoreanul este primul magician din România care a ajuns coleg cu celebrii David Copperfield și Dynamo, după ce a fost acceptat în The Magic Circle -Londra . De două ori a luat locul 2 la Olimpiada Europeană de Magie, categoria Iluzii Mari. În 2016, cu levitație și tractare de tir fără șofer, a creat cea mai mare iluzie din România și a depășit recordul lui Dynamo. ”Primul truc de magie l-am învățat de la fratele meu, mai mare cu 10 ani. Mă purta mereu cu el la petreceri și eram fascinat de reacțiile oamenilor la trucurile sale. Aveam doar 14 ani când m-am decis că vreau să fiu magicianul care uimește lumea”, mai spune Lorenzo.

Festivalul va avea loc în perioada 3-5 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ