DISTRIBUIȚI

Chiar dacă de 1 Iunie se sărbătorsc copiii, astăzi se petrec și multe lucruri care nu sunt deloc envinovate. Oamenii legii au făcut două percheziții domiciliare în comuna Traian Vuia, la un cetățean care amenința oamenii, iar la fața locului au găsit, într-adevăr, arme.

Bărbautl are 29 de ani și este bănuit de amenințare, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La cele două locați din comuna Traian Vuia au decins polițiștii Secției 10 Rurale Făget, alături de cei de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, într-o acțiune coordonată de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget.

În urma perchezițiilor s-au descoperit o armă artizanală, un pistol cu gaz calibru 50 mm, 36 de butelii cu gaz, nouă bucăți de proiectil învelit în silicon, 29 de bucăți de proiectil din silicon cu cinci biluțe metalice, 60 de bucăți de proiectil din silicon și un încărcător cilindiric cu șase orificii de încărcare. Poliția continuă cercetările pentru a documenta întreaga activtate infracțională a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ