DISTRIBUIȚI

De Bobotează, directorul Școlii gimnaziale din comuna Dumbrăvița, Adrian Nicola, a fost înlocuit de la conducerea unității de învățământ. Deranjant este că, întrebat de mai mulți ziariști despre această schimbare, inspectorul școlar general Marin Popescu preferă să meargă ”pe burtă” și să nu de absolut niciun răspuns.

Adrian Nicola este profesor de religie ortodoxă la școală din comună și preot. Nicola, care conducea școala de pe vremea guvernării PSD. Cadrul didactic activ din școală a fost înlocuit cu Oana Ștefan, directoare adjunctă la școala din comuna Tormac, deci o persoană din afara instituției de învățământ din Dumbrăvița, dintr-o comună chiar îndepărtată. Totuși, Ștefan ar avea domiciliul chiar în Dumbăvița.

Informațiile sunt că schimbarea de la Dumbrăvița nu este singura făcută de Marin Popescu, cel care este și consilier județean PNL. Schimbări s-au mai făcut la școlile din Ghiroda, Biled, Săcălaz, Școala Generală 18 din Timișoara, Liebling, Teremia Mare, Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” din Timișoara și Liceul Special ”Iris” din Timișoara.

Întrebat inclusiv pe grupul de comunicare cu presa despre schimbarea de la Dumbrăvița, în urmă cu câteva ore bune, Popescu nu a răspuns, la fel cum nu a răspuns nici jurnaliștilor care l-au sunat. De altfel, inspectorul școlar general răspunde de multe ori la întrebările presei doar în conferințele organizate miercurea.

De Bobotează, IȘJ Timiș nu a avut conferință, una care de obicei are loc dimineața. Din informațiile noastrem mai mulți oameni nemulțumiți s-au adunat în fața școlii, iar mâine ar fi organizat un protest similar.

2 COMENTARII

  1. Din cate stiu la dumbravita conducerea scolii e ok.in schimb la ghiroda conducerea a fost la cel mai jos nivel.preocuparea conducerii era politica si relatiile.

  2. La Dumbravita era perfect. Dl director facea tot ce ii statea in putinta sa rezolve ai cea mai mica problema aparuta. Rusine celor care au luat decizia abuziva. Cerem dreptate!

LĂSAȚI UN MESAJ