Cupped Hands Under Shower

Abonații Colterm din zonele Stadionului ”Dan Păltinișanu”, dar și în Calea Aradului. În prima zonă, motivul este legat de proiectul de retehnologizare, iar în nordul orașului, din cauza unei avarii.

Pentru proiectul „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, se va opri furnizare apei calde la Punctele Termice, 13, 50,
Diana, între orele 7-23. Vor fi afectați consumatorii de pe străzile: 1 Decembrie, F.C Ripensia, Arieș, Bv. Eroilor de la Tisa, Cluj, Constanța, Craiova, Diana**, A. Saligny, Tineretului, Martir Cristina Lungu, Feleacul, Surorile Martir Caceu.

Tot mâine, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei la Punctul Termic 36, pentru remedierea unei avarii la rețeaua termică primară. Vor fi afectați abonații de pe străzile: Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix. La reluarea alimentării, apa poate fi tulbure. Se recomandă utilizarea sa în scopuri casnice după ce se limpezește.

 

LĂSAȚI UN MESAJ