Administrația Fritz vrea să mărească organigrama Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara cu 20 de noi posturi. Sindicatul Liber al Angajaților din Primăria Timișoara a cerut dezbatere publică, organizată luni, 27 martie.

Se va dezbate un proiect de hotărâre de consiliu local denumit  ”Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Organigramei, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara și înființarea unor servicii sociale”. Dezbaterea va avea loc luni, 17 martie, ora 17, pentru că s-a cerut. Cele 20 de posturi noi majoritatea sunt de conducere.

Cei care doresc să participe la dezbatere o pot face și fizic, în sala de consiliu a primăriei, dar și online, cu logare de pe platforma Zoom. Pentru a transmite sugestii, propuneri sau opinii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro. Cei care doresc să participe și la dezbatere  trebuie să specifice asta până până la data de 27.03.2022, ora 12. În mailuri trebuie să se menționeze numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării prin intermediul platformei online.

Fiecare participant la dezbatere are dreptul să vorbească maximum trei minute, fără a se abate de la subiectul dezbaterii. Aici se poate consulta proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ