DISTRIBUIȚI

În ultima zi înainte de campania electorală, candidatul Pro România la Primăria Municipiului Timișoara, Marius Craina și-a prezentat echipa pentru consiliul local. Medicul ginecolog spune că vrea să muncească în echipă și că se va aplica spre problemele aparent banale, dar atât de necesare ale orașului.

Craina a avut un discurs electoral cam demodat, ca să nu zicem depășit. ”Având în vedere importanța acestor alegeri am considerat că echipa care va reprezenta PRO România la aceste alegeri trebuie să fie deosebit de competitivă, bine pregătită din punct de vedere profesional, cu experiență în domeniile în care fiecare dintre candidații la consiliu își practică meseria și nu în ultimul rând, o echipă sudată, care funcționează ca un tot unitar, și care ar trebui, în perioada imediat următoare alegerilor să își dovedească eficiența și rolul pentru care cu toții am decis să intrăm în această competiție. Fiecare dintre noi și-a asumat această uriașă responsabilitate cu un singur gând, acela de a câștiga primăria Municipiului Timișoara, de a obține un număr cât mai mare de consilieri și după aceea, să contribuim cu toți, prin energia pe care am acumulat-o, prin capacitatea pe care o avem, prin experiența acumulată în meseriile pe care le avem că ne dorim creștere calității vieții în municipiul Timișoara. Ceea ce a însemnat administrație în Timișoara în ultimii 30 de ani sub nicio formă nu a corespuns dorințelor și cerințelor locuitorilor. Mi-am imaginat în anii revoluție o cu totul altă Timișoară, o Timișoară europeană”, a spus Craina.

Pe lista pentru consiliul Local Timișoara se regăsesc Roxana Iliescu, Adam Crăciunescu, Daniela Radu sau Ciprian Chihaia. Deși era o conferință de prezentare a echipei, a vorbit doar Craina. ”Eu sper ca această lună care a mai rămas până la alegeri să fie o lună a dezbaterilor, a proiectelor, ideilor pe care dintre noi le are pentru Municipiul Timișoara astfel încât timișorenii să aibă posibilitatea de alege omul cel mai reprezentativ, cel mai cunoscut, omul în care au  ea mai mare încredere pentru a conduce Municipiul Timișoara în următorii patru ani de zile. Îmi doresc ca în seara de 27 septembrie să desfacem la campania și să mulțumim timișorenilor pentru votul acordat”, spune Craina.

Candidatul a vorbit despre minimalizarea importanței consiliilor de cartiere. ”Consiliile de cartier din punctul meu de vedere au fost foarte mult minimalizate în ultima perioadă. Ele au funcționat extrem de bine și au avut eficiență sporită în urmă cu 6-8-10 ani de zile când într-adevăr, administrația era implicată de cartier și acele consilii țineau legătură între populație și administrație. În ultimii trei ani de zile am constat cu tristețe că importanța acelor consilii de cartier a scăzut permanent astfel âncît nic nu utem spune că au un rol de neutralitate. Ei practic nu se mai implică sau nu mai sunt lăsați să fie implicați. Este o problemă pe care va trebuie în primul rând să o diagnosticăm să vedem în primul rând ce s-a întâmplat, a spus medicul.

Marius Craina spune că va susține mai multe conferințe aplicat, despre problemele orașului. ”Este inadmisibil ca în anul 2020 să discutăm despre absența normalității, adică un parc fără să fie iluminat, un parc fără să aibă o toaletă și multe alte lucruri elementare”, a mai spus candidatul Pro România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ