DISTRIBUIȚI

Aquatim continuă lucrările de rutină, dar și de realizarea a investițiilor în zona sistemului conductelor. Apa se va opri mâine în sudul Timișoarei, dar și în comuna Racovița.

Aquatim va cupla marți, 27 aprilie, conducta nou proiectată Dn 315 mm la conducta magistrală Dn 1000 mm. Investiția este făcută pentru comuna Giroc. Lucrarea se va face pe Calea Urseni, în față la Uzina I. Din acest motiv, între orele 8-16, consumatorii de pe Calea Urseni, porțiunea dintre străzile Venus și Gavril Musicescu, vor avea apa întreruptă. De asemenea, apa va avea presiune redusă în zona Soarelui, zona dintre străzile Mureș-Musicescu-Tosca, în cartierul Ciarda Roșie ți în satul Urseni.

Apa va fi sistată mâine și la Racovița, în intervalul 8-13, deoarece se fac lucrări de spălare a aducțiunii. La reluarea alimentării normale, apa este posibil să fie tulbure. Consumatorilor li se recomandă să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice și să-și stocheze o cantitate suficientă de apă pentru nevoile menajere.

LĂSAȚI UN MESAJ