Ieri, o mașină ce figura ca furată din Polonia a fost depistată la Vama Moravița. De asemenea, tot ieri, dar la Vama Cenad, au fost prinși șoferi cu permis fals, lipsă sau suspendat.

Mașina furată este marca Skoda și fusese introdusă în baza de date ca bun căutat pentru confiscare, deoarece se furase din Polonia. Cu ea a venit, pe sensul de ieșire din țară, o femeie de 52 de ani. În urma controlului de la Moravița, a aflat că vehiculul fusese furat. Ea a zis că soțul ei a luat mașina din Germania, fără să știe. Vehiculul ce valorează 45.000 de euro a fost confiscat în vedree cercetărilor. La Vama Cenad, s-au depistat șoferi care nu erau în regulă cu actele.

Dimineața la 9 a venit un român cu mașina înmatricuaăt în Belgia, pentru a ieși din țară. Șoferul de 51 de ani avea permis din Bosnia și Herțegovina, fals. Verificăriel au arătat că omul nu avea permis valabil, așa că au deschis cercetările pentru uz de fals, fals în înscrisuri oficiale și conducere fără permis. La 10 a sosit, tot pentru a ieși din țară, un cetățean bulgar de 40d e ani, cu o mașină înmatriculată în Cehia. El a fost prins că nu a avut niciodată permis și e acum cercetat.

După câteva ore, a venit, de data aceasta pe sensul de intrare pe la Cenad, un cetățean român cu mașina înmatriculată în țara noastră, de 38 de ani. El nu a putut prezenta permisul, iar verificăriele au arătat că-l avea suspendat. Acum e cercatt pentru infracțiunea de a conduce cu permisul suspendat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ