DISTRIBUIȚI

Peste 70 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, împreună cu efective din cadrul I.S.U. Timiş, respectiv I.P.J. Timiş, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre ACS Poli Timişoara şi CFR Cluj care se va disputa vineri, 23 octombrie a.c., pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara, începând cu ora 20:30.

Accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 18:30 pe bază de bilete, policarduri şi invitaţii. Vor fi deschise următoarele porţi: Tribuna I – D, E şi F, Tribuna II – L, M, N. Peluza Sud – poarta I şi Peluza Nord – poarta P.

 Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Accesul auto în zona stadionului „Dan Păltinişanu” dinspre magazinul Novatim, magazinul McDonald’s şi strada Cerna va fi blocat începând cu ora 18:30.  

Partida se încadrează în categoria meciurilor cu grad mediu de risc.

 

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ