DISTRIBUIȚI

Săptămâna aceasta, SCM Timișoara nu are meci, dar apele nu sunt tocmai liniștite la echipa de rugby. După un conflict între Horațiu Pungea și antrenorul Valentin Calafeteanu, pilierul a fost suspendat de club, iar săptămâna viitoare se va lua o decizie în privința sportivului.

Pe scurt, după înfrângerea usturătoare de la Baia Mare, Calafeteanu i-a reproșat lui Punge că nu a făcut deplasare. Pilierul a avut recent covid-19 și a stat în izolare, iar pe deasupra, avea și o situație mai delicată în familie. Supărat totuși pe faptul că nu a contat pe el în Maramureș, Calafeteanu i-a reproșat lui Pungea și că a întârziat la antrenamentul de sâmbătă programat pentru jucătorii care nu au făcut deplasarea la Baia Mare. În acel moment, Pungea ar fi răbufnit și i-ar fi dat două palme lui Calafeteanu.

Incidentul s-a petrecut în parcare la Universitatea de Agronomie, unde echipa ia masa, iar singurul martor la incident ar fi fost jucătorul Marian Sabău. Calafeteanu a povestit cele întâmplate echipei, în condițiile în care fostul mijlocaș la grămadă are, de multe ori, probleme în a se impune în fața foștilor săi colegi. Deocamdată, Pungea e suspendat, air următoarea ședință a Consiliului de Administrație al SCM, programată miercuri, 21 aprilie, va decide ce se va întâmpla cu jucătorul.

Aparent, la CA vor fi cei trei consilieri locali desemnați, adică Radu Țoancă, Lucian Căldăraru și Vlad Boldura, dar și reprezentantul primarului, Sorin Șipoș și, mai mult ca sigur, un prorector de la Universitatea de Agronomie. O propunere ar fi o sancțiune cu diminuarea salariului lui Pungea.

LĂSAȚI UN MESAJ