DISTRIBUIȚI

Colterm va întrerupe furnizarea apei calde mâine, 15 septembrie, în două zone din Timișoara. În zona Mircea cel Bătrân se va lucra la proiectul de retehnologizare a infrastructurii de conducte, în timp ce în zona Dâmbovița, o avarie va lăsa din nou abonații fără apă la robinete.

Pentru proiectul „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde mâine la Punctele Termice 43 si 43A. Vor rămâne fără apă caldă, între orele 8-19, abonații de pe următoarele străzi: Balta Verde, Bogdăneștilor, Cetății, Regimentul 6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătâan, Martir P. Domășneanu, Deportați din Bărăgan, Martir Spiru Blănaru, I. Brezeanu, Macilor.

Avaria de zilele trecute care s-a petrecut în apropierea parcului Clăbucet a reapărut. Astfel, miercuri, pentru a remedia situația, se va opri furnizarea apei la Punctul Termic de pe Vulturilor, între orele 10-15. Vro fi afectați abonații de pe străzile: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlăsiei, Vulturilor.

La reluarea alimentării, apa poate fi tulbure. Consumatorii sunt rugați să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice.

LĂSAȚI UN MESAJ