DISTRIBUIȚI

Cu cinci etape înainte de final în seria a IV-a a Ligii a III-a, Millenium Giarmata este destul de liniștită în ceea ce privește salvarea de la retrogradare. În ultima perioadă, formația din eșalonul terț nu a mai făcut prea multe antrenamente și are și întârzieri financiare, dar rezultatele au fost, culmea, foarte bune.

Antrenorul Răzvan Leucă nu a mai făcut toate antrenamentele, din cauza că fotbaliștii l-au supărat. ”În Săptămâna Paștelui am făcut două antrenamente, apoi am făcut trei. De obicei facem patru, dar am renunțat eu la ultimul antrenament dinaintea meciului, pentru că m-au supărat jucătorii. Altceva antrenăm și altceva facem în meci. La fazele fixe au dat altundeva decât era stabilit. Atunci, nu mai antrenăm fazele fixe”, ne-a declarat Leucă.

Chiar și așa, Giarmata s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Poli 2 și cu 3-1 acasă cu UTA 2. Echipa are unele întârzieri financiare.Nu sunt probleme ieșite din comun în societatea românească”, s-a limitat să spună tehnicianul. Vineri, ”millenarii” joacă la Panduri 2, și vor fi absențe: Florin Olariu e suspendat, Mihălceanu are probleme la genunchi, și vor mai lipsi Semenea și Simionov, ultimul renunțând la a se mai prezenta la echipă.

Teoretic, din seria a IV-a ar retrograda locurile 13 și 14 direct, și locul 12 dacă e cel mai slab clasat din cele cinci serii. Giarmata e pe locul 10, cu 23 de puncte, și antrenorul nu e încă relaxat, doearece consideră că mai e nevoie de 4 puncte. ”Mâine sperăm să obținem un punct măcar”, a mai spus Leucă despre meciul ce se va juca la Rovinari.

(foto: glsa.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ