DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă vine mâine în vizită la Timișoara. Cea care l-a înlocuit pe Vlad Voiculescu va vizita Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”, Spitalul Județean, noul centru de vaccinare drive-thru și, de asemenea, va avea discuții cu medicii de familie și reprezentanții autorităților.

Ziua minsitrei USR-PLUS va începe la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”. Aici, Ioana Mihăilă nu va da declarații live, ci presa va primi ulterior un comunciat. Rămâne de văzut dacă cu această ocazie se va lămuri când va fi totuși gata de utilizat noul corp al spitalului, ridicat cu eforturi de ani de zile și încă nedotat complet. Urmează inaugurarea centrului de vaccinare drive-thru de la Shopping City, dar și o vizită la Centrul de Mari Arși de la Casa Austria, ocazie cu care se va verifica și terenul pentru viitoare maternitate nouă, pe care CJT o ridică cu bani europeni lângă Spitalul Județean.

Iată programul vizitei Ioanei Mihăilă:

9:00 – 10:00 Vizită la Spitalul de Copii Louis Țurcanu –vizitarea  corpului B, aflat în construcție (comunicat de presă și fotografii)
10:10 – 10:50 Inaugurarea Centrului de vaccinare drive through – situat în parcarea centrului comercial Shopping City, urmată de o conferintă presă
12:10 – 12:30 Întâlnire Centrul de Arși și Maternitatea- obiectivele Consiliului Județean Timiș
12:30 – 12:40 Declarații de presă la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu”
12:50- 13:10 Întâlnire cu reprezentantii medicilor de familie – Primăria Timișoara comunicat de presă&fotografii
14:30 – 16:00 Întalnire, la Palatul Administrativ, cu prefectul județului Timiș, domnul Zoltan Nemeth, președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Alin Nica, primarul municipiului Timișoara, domnul Dominic Samuel Fritz și directorii medicali și managerii spitalelor din Timișoara
foto: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ