Nu s-au văzut, cu siguranță, multe cazuri în fotbal în care după ce o echipă nu reușește să facă o deplasare la un joc și deci, îl pierde la scor de forfait, antrenorul să plece la o echipă mult mai bine cotat. Banat Girls Comloșu Mare tocmai ne-a arătat că este posibil.

Duminică, echipa nu a ajuns la Turnu Măgurele, unde avea de la 13 meci cu CSM Alexandria. Ei bine, a doua zi, seara, antrenorul principal Liviu Ivasuc a fost anunțat ca plecat. Nu oriunde, ci a reușit să prindă o oportunitate mult mai bună în cariera sa, de a antrena pe Olimpia Cluj, campioan en-titre, care s-a despărțit de Constantin Olariu. Practic, deoarece decizia Comisiei de Disciplină e doar o formalitate, Ivasuc a ajuns la campionă, de la locul, 6, după ce a pierdut un joc cu 3-0!

Sâmbătă de la ora 14, Banat Girls Comloșu Mare are meci acasă cu Târgu Mureș, o partidă amânată. Clubul caută acum un nou principal.

1 COMENTARIU

  1. Trădătorul pleacă pentru bani mai mulți…..
    Cât au fost bani la Comloş era bine şi frumos pt.antrenor, la primele greutăți văd că fuge după banii Cioban-ului de la Cluj…..
    Urât din partea lui Ivasiuc !!!

LĂSAȚI UN MESAJ