DISTRIBUIȚI

Încă din luna septembrie, clubul SSU Poli Timișoara a anunțat că Mircea Axente a decis să pună ghetele-n cui. Ei bine, abia săptămâna trecută fotbalistul a devenit oficial liber de contract, după o procedură la comsiile federale.

Axente a avut un start slab de sezon și unele surse spun că tocmai președintele Viorel Șerban l-a convins să se lase de jucat fotbal. Practic, contractul jucătorului cu clubul s-a încheiat la data pronunțării Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. ”Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 18.11.2021. Definitivă. Pronunțată astăzi, 18.11.2021”, se arată în deciziile CNSL. De ce tocmai în noiembrie și nu în septembrie?

Managerul clubului, Călin Rosenblum, spune că ps-a trecut la comisii și nu la reziliere de comun acord pentru că Axente să nu mai fie legat deloc de club. ”Trebuia să treacă prin comisie pentru ca el să nu mai fie legat de noi. În caz că vrea să legitimeze ca jucător sau să fie conducător undeva”, ne-a spus Rosenblum, care a mai precizat că nu are cunoștințe despre intenția lui Axente de a juca din nou sau de a intra în conducerea altui club.

În septembrie însă, aceleași surse spun că atacantul ar fi dorit să intre în organigrama lui Poli, dar cei din club nu ar fi împărțășit aceeași dorință. Rămâne de văzut care va fi următorul pas fotbalistic al lui Axente.

LĂSAȚI UN MESAJ